• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Lauridsen ser tilbage på guldsæson: Brækkede mig hele vejen til Herning

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Jesper Lauridsen spillede samtlige minutter for FC Midtjylland i klubbens guldsæson for fem år siden, men det var lige ved at gå galt.

Af Ole Hoffskov

Jesper Laudridsen skiftede i januars transfervindue fra Esbjerg fB til Randers FC, og torsdag debuterede han for kronjyderne i pokalkampen mod SønderjyskE. Randers FC's første to kampe i Superligaen har ikke budt på et eneste spilminut for den 28-årige venstreback.

Det står i voldsom kontrast til sæsonen 2014/2015.

Læs også:Optakt: Hobro IK - Esbjerg fB

Dengang slog Jesper Lauridsen sine folder i FC Midtjylland, og han spillede samtlige minutter i Superligaen i den pågældende sæson, som endte med et dansk mesterskab til midtjyderne. Som tiden gik, blev det et mål for Lauridsen at spille fuld tid i alle kampe, men det var lige ved at gå skævt på et tidspunkt.

Det fortæller Randers-spilleren i et stort interview med Tipsbladet.

Læs også:AGF lukker ned for fysiske interviews af frygt for coronavirus

- Da jeg så muligheden for, at nu kunne jeg faktisk komme til at spille alle kampe, var det noget, jeg gik efter. Nu skulle jeg fandme ikke ud. Jeg fik en albue, jeg tror, det var af Spelmann, nede i Odense og fik et migræneanfald under kampen. Det flimrede for øjnene, og jeg kunne ikke rigtig se, fortæller Jesper Laudridsen og fortsætter:

- Jeg fik nogle piller, og det blev lidt bedre, men det sidste kvarter af den kamp var ikke så sjovt. Det var lidt op ad bakke, og tankerne vandrede. Skulle jeg lade mig skifte ud? Hvad gør jeg her? Man vil jo ikke sætte sig selv over holdet. Men jeg ville bare kæmpe mig igennem. Jeg ville ikke ud, og det kostede heldigvis ikke nogen mål. Efter kampen lå jeg med en pose og brækkede mig hele vejen hjem til Herning. 

Du kan læse hele interviewet med Jesper Lauridsen i Tipsbladet, som er på gaden i dag, fredag. Du køber Tipsbladet sammen med Ekstra Bladet. 

Læs også:Tidligere dansk mester får kort aftale i 2. division

Læs også:Optakt: Silkeborg IF - AGF

Læs også:Randers profil efter pokalnederlag: Det er bittert

Superliga

Mere Superliga

Fokus