• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Benjamin Lillelund

Leeuwin glæder sig til første hjemmekamp

Leeuwin glæder sig til første hjemmekamp
Foto: Getty Images

Ramon Leeuwin kan søndag spille første gang foran sit hjemmepublikum, når OB tager imod FC Nordsjælland.

Af Benjamin Lillelund

I sidste uge fik Ramon Leeuwin sin debut for OB, da fynboerne vandt 2-0 ude mod Vejle BK. Det blev dog en noget ambivalent start for forsvarsspilleren, der måtte udgå med en skade i første halvleg.

Den skade ser Leeuwin ud til at være kommet sig over til søndagens kamp mod FC Nordsjælland, og det bliver altså første gang, at han kan komme i aktion på hjemmebane.

- Jeg glæder mig rigtig meget, og jeg vil bare på banen for at spille fodbold, for jeg glæder mig helt vildt til at spille på hjemmebane. I Vejle var det en stor oplevelse at spille foran fansene, og efter den udesejr har vi haft en rigtig god følelse i truppen. Den har vi taget med på træningsbanen, og jeg glæder mig til, at klokken slår 12:00 på søndag, siger Leeuwin til klubbens hjemmeside.

Leeuwin har respekt for FC Nordsjælland, men han kan sagtens se, hvordan de kan slås.

- Vi har selvfølgelig set noget video og snakket om FC Nordsjælland. Jeg ved, det er et kvalitetshold med en masse unge spillere på. De er gode med bolden, og mange af deres spillere er hurtige. Når de ikke har bolden, er de gode i presspillet.

- Jeg synes, vi forsvarer os godt sammen, og i den anden ende af banen er jeg sikker på, vi kommer til at skabe rigeligt med chancer til at vinde, som vi også gjorde i Vejle. Derudover er vi større end dem, det giver os selvfølgelig også en mulighed på dødbolde. Så jeg synes, vi har flere forskellige våben, vi kan tage i brug på søndag mod FC Nordsjælland.

Superliga

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtig...

Mere Superliga

Fokus