Lewandowski scorer hattrick i ny Bayern-sejr

Den polske landsholdsangriber Robert Lewandowski scorede tre gange for Bayern München i sejren over Frankfurt.

Bayern München er inde i en god periode, og lørdag snuppede holdet sin sjette sejr på stribe på tværs af alle turneringer.

Det tyske mesterhold vandt på hjemmebane med hele 5-0 over Eintracht Frankfurt i den tyske Bundesliga.

De første tre mål blev sat ind af stjerneangriberen Robert Lewandowski, mens de to sidste blev scoret af indskifterne Leroy Sane og Jamal Musiala.

For godt en måned siden tabte Bayern München 1-4 ude til Hoffenheim, men siden er det gået upåklageligt for sydtyskerne.

Siden det ydmygende nederlag har Bayern vundet Super Cup-finalen over rivalen Borussia Dortmund, og det er også blevet til en sejr i den tyske pokalturnering samt nu tre ligasejre i træk.

Det efterlader Bayern München på andenpladsen i Bundesligaen med 12 point efter 5 kampe.

RB Leipzig, der lørdag vandt 2-1 hjemme over Hertha Berlin, topper tabellen med 13 point.

Den danske landsholdsangriber Yussuf Poulsen blev skiftet ind efter 65 minutter ved stillingen 1-1, og han var dermed med til at sikre den knebne sejr i slutfasen.

Noget nemmere gik det for Bayern München, som takket være Lewandowskis tre mål var foran 3-0 efter en time.

Efter 73 minutter øgede Leroy Sane med et smukt langskudsmål til 4-0.

I overtiden gjorde den indskiftede engelske teenager Jamal Musiala det til slutresultatet 5-0.

Eneste minuspunkt for Bayern var, at backen Alphonso Davies udgik med en skade efter blot tre minutter.

Angriberen Marcus Ingvartsen spillede den første time for Union Berlin, der spillede 1-1 hjemme mod Freiburg.

I lørdagens sene kamp vandt Borussia Dortmund med 3-0 over Schalke 04 i det såkaldte Revierderby.

Thomas Delaney fik fuld spilletid for værterne, der scorede alle tre mål efter pausen. Hos Schalke vogtede Frederik Rønnow målet.

Dortmund har 12 point på ligaens tredjeplads, mens Schalke er næstsidst med blot et enkelt point.