Lindstrøms legestue: Sætter dansk keeper på plads

Jesper Lindstrøm spillede en god kamp for Frankfurt, som vandt 3-0 over Hertha Berlin med Oliver Christensen.

Med en smuk assist og flere lækre detaljer var Jesper Lindstrøm en af de mest iøjnefaldende spillere for Eintracht Frankfurt, som lørdag vandt 3-0 hjemme over Hertha Berlin.

I den tætte top i Bundesligaen rykkede Frankfurt med sejren op på femtepladsen med 35 point efter 19 kampe.

Hertha Berlin, der havde den danske keeper Oliver Christensen med i hele kampen, er placeret under nedrykningsstregen med blot 14 point.

Frankfurt afgjorde reelt kampen i første halvleg med to mål, og begge gange var det den velspillende franske landsholdsangriber Randal Kolo Muani, som scorede.

Muani tilkæmpede sig et straffespark, som han selv omsatte til 1-0-målet efter 21 minutter. Oliver Christensen kastede sig til den forkerte side.

Syv minutter senere serverede Lindstrøm smart bolden med en stikning til hurtige Muani, som fordoblede sin måltotal og føringen i kampen.

Oliver Christensen kom blæsende ud mod Muani, der elegant sendte bolden forbi danskeren.

Frankfurt kontrollerede generelt kampen i anden halvleg, og i tillægstiden cementerede Frankfurts Buta sejren med målet til 3-0.

Flere mål blev der ikke scoret i kampen, og dermed er Frankfurt stadig ubesejret siden oktober med nu seks ligakampe i træk uden nederlag.

I en af de øvrige tyske ligakampe fik Thomas Delaney debut for Hoffenheim, der også startede på banen med Kasper Dolberg.

De to danske landsholdsspillere havde sammen med resten af Hoffenheim en hård eftermiddag ude mod Bochum, der vandt kampen med hele 5-2.

Dolberg spillede hele kampen, mens Delaney blev skiftet ud efter 79 minutter.

Union Berlin med Frederik Rønnow på mål vandt 2-1 over træner Bo Svenssons Mainz. Dermed er Union Berlin Bundesligaens førerhold lige nu med 39 point efter 19 kampe.

Den danske angriber Marcus Ingvartsen blev indskiftet for Mainz og udlignede til 1-1 på et straffespark. Men Union Berlin scorede til slutresultatet 2-1 fem minutter senere.

Borussia Dortmund vandt 5-1 hjemme over Freiburg, der fik en spiller vist ud efter bare 17 minutter.

Angriberen Sébastien Haller kunne med målet til 3-1 fejre sit første mål i Dortmund-trøjen. Haller gjorde for nylig comeback efter længere tids kræftsygdom.

Kort efter sommerens skifte fra Ajax til Dortmund blev Haller diagnosticeret med testikelkræft. Siden har han været igennem flere måneder med behandling, kemoterapi og operationer.

Det var Hallers fjerde kamp for Dortmund siden comebacket i januar.

Dortmund rykker med sejren op som ligaens nummer tre med 37 point.