• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

LIVE: Sådan gik det, da FC Midtjylland tog imod FC Nordsjælland

To hold, der begge vandt i første runde af Superligaen, mødes i Herning i et opgør, der kan blive ganske, ganske interessant. Følg opgøret her - LIVE, minut for minut.

Af Kenneth Jensen

FC Midtjylland imponerende ikke synderligt, da klubben slog Esbjerg fB med 1-0 i første runde af Superligaen. Målet blev sat ind af indskiftede Mikael Andersson få minutter før tid. 

Tre point er dog tre point, og nu skal FCM op mod et FC Nordsjælland-mandskab, der har mistet mange profiler denne sommer, men som storspillede og vandt med hele 3-0 ude over ACA Horsens. Og så er der ekstra krydderi, da Kian Hansen har forladt FCM og er skiftet til FCN.

Men hvordan komer det til at gå, når de to mandskaber mødes i Herning søndag? Der er den ekstra 

Følg med herunder, hvor vi opdaterer LIVE fra opgøret. Minut for minut.

Superliga

FCK vrager Daramy mod FCN

Ståle Solbakken har udtaget truppen til søndagens opgør mod FC Nordsjælland. Her har nordmanden fravalgt Mohamed Dara...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.