• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Torsten Kjems Hansen

LIVE: Minut for minut - Sådan gik det da FC Nordsjælland slog Silkeborg

Foto: Getty Images

Silkeborg IF er ubesejret i tre kampe i træk og har tændt håbet om overlevelse i Superligaen, men nu venter FC Nordsjælland, der ikke har tabt til jyderne i de seneste 15 Superliga-kampe.

Af Torsten Kjems Hansen

Silkeborg IF rundede inden nedlukningen af med en vital sejr over AGF, der betyder, at håbet om overlevelse lever inden de to sidste runder i grundspillet. Kravet er at indhente enten Esbjerg eller Hobro IK i tabellen og dermed komme væk fra den 14. plads, der betyder en umulig situation i nedryknings-gruppen, der venter på den anden side af Grundspillet.

Silkeborg IF har to point op til Esbjerg fB og fire til Hobro, så kravet ligger helt klart - det skal point på tavlen - og gerne tre allerede fredag mod FC Nordsjælland.

FC Nordsjælland sluttede virkelig godt af med 10 point af 12 mulige i de fire kampe, der blev afviklet inden suspenderingen af Superligaen. De mange rare point skød FCN ind i top-6, men pladsen i det bedste selskab er slet ikke sikret endnu, så der skal meget gerne hentes point på kunstgræsset i Silkeborg. 

Note: FC nordsjælland har ikke tabt 15 Superliga-kampe i træk til Silkeborg IF

Du kan følge kampen på tætteste hold i LIVE-bloggen herunder