• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

LIVE: Sådan gik det til, da Randers mødte Silkeborg

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Der venter et interessant opgør i bunden af Superligaen, hvor tredjesidst Randers møder sidstepladsen Silkeborg. Følg kampen her - LIVE, minut for minut.

Af Kenneth Jensen

Syv kampe inde i Superligaens grundspil og Silkeborg IF leder stadig efter sæsonens første sejr.

Oprykkerne er kommet skidt fra start, men kan trods alt glæde sig over tre uafgjorte kampe i streg - nu venter så tilmed en klub, som har tabt de seneste tre kampe i form af Randers FC, så det er ved at være tid for Kent Nielsen.

Randers FC har ikke scoret i de sidste tre kampe, men det får Thomas Thomasbergs tropper ikke bedre mulighed for end mod Silkeborg, der defensivt har vist store svagheder og har lukket mindst to mål ind i alle kampe i sæsonen.

Lykkes det endelig for SIF at få en sejr, eller bliver det Randers FC, der løber med de tre point og sender SIF længere mod afgrunden? Følg opgøret LIVE herunder.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.