• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga plbold.dk

Liverpool må undvære defensiv trio og offensiv profil mod Bournemouth

Liverpools forsvar er hårdt ramt af skader til weekendens opgør mod Bournemouth. Jürgen Klopp må undvære en række spillere til kampen.

Af plbold.dk

Det er kendsgerning, at Liverpool må se bort fra Joe Gomez det kommende stykke tid, da den engelske forsvarsspiller har pådraget sig en skade i benet. Han er dog ikke den eneste forsvarsspiller, som Jürgen Klopp ikke kan gøre brug af, når Liverpool i morgen spiller ude mod Bournemouth.

På et pressemøde fredag eftermiddag kunne den tyske manager bekræfte, at hverken Dejan Lovren eller Nathaniel Clyne er i stand til at deltage i kampen på Vitality Stadium.

Dejen Lovren er endnu ikke kommet sig helt ovenpå en hjernerystelse, som han har pådraget sig til træning. Nathaniel Clyne, der kun har spillet én kamp denne sæson, er heller ikke klar til at spille i weekenden.

Dermed er der lagt op til, at Jürgen Klopp benytter sig af en bagkæde med Trent Alexander-Arnold, Joel Matip, Virgil van Dijk og Andrew Robertson i udekampen mod Bournemouth.

Samtidig fortæller Jürgen Klopp på pressemødet, at det også er usandsynligt, at Sadio Mané når at blive sin skade kvit. Senegaleseren sad også ude i midtugens sejr mod Burnley. 

Superliga

Optakt: AGF - Randers FC

Enten AGF eller Randers FC får chancen for at møde Superligaens nummer fire i en afgørende kamp om at komme i Europa.

Mere Superliga

Fokus