• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League plbold.dk

Liverpool vil have retten til at bære FIFA’s verdensmesterbadge i Premier League

Foto: Getty Images

Liverpool har appelleret til Premier League om at få retten til at bære FIFA’s verdensmesterbadge på trøjen i Premier League.

Af plbold.dk

Jürgen Klopps mandskab vandt verdensmesterskabet – og dermed det prestigefulde guldsymbol - for klubhold lørdag ved at vinde finalen med 1-0 over brasilianske Flamengo i Qatar.

Men, Liverpool har på nuværende tidspunkt kun lov til at bære det prestigefulde badge på trøjen i Champions League-kampe, hvilket betyder, at det først vil blive fremvist 18. februar, når Liverpool møder Atletico Madrid i første kamp af 16-delsfinalerne.

Premier League tillader normalt kun, at der bliver tilføjet velgørende beskeder på trøjerne, men det er altså muligt at appellere til Premier League, hvis klubberne ønsker at tilføje noget til trøjen – i Liverpools tilfælde verdensmestersymbolet.

Premier League afviste i 2008 Manchester Uniteds forespørgsel på at få mærket på trøjen, efter The Red Devils vandt verdensmesterskabet for klubhold samme år. The Athletic forstår, at Liverpool ønsker, at Premier League genovervejer den holdning.

Liverpool-repræsentanter synes, at det skal fejres, at klubben er blevet klubverdensmester for første gang. Det vil de altså gerne gøre ved at bære guldsymbolet i de nationale kampe.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

CLUB WORLD CUP CHAMPIONS

Et opslag delt af Liverpool Football Club (@liverpoolfc) den

---------------------------

Se FC København vs. Piast Gliwice i Europa League-jagt på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus