• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Morten Jørgensen

Lokalavis: AGF-talent er meget tæt på Dortmund

Et skifte til storklubben Dortmund er lige på trapperne for den 19-årige Magnus Kastrup fra AGF.

Af Morten Jørgensen

Jacob Bruun Larsen og Thomas Delaney kan komme til at få sig en ny, dansk holdkammerat til næste sæson.

Ifølge Ruhr Nachrichten er Dortmund og AGF kun få detaljer fra at nå til enighed om en aftale for Magnus Kaastrup, som den tyske storklub har fulgt gennem nogle måneder.

I første omgang vil den danske teenager blive udlejet til Dortmund i et år, hvorefter den tyske storklub vil have mulighed for at købe ham fri af kontrakten med Superliga-klubben, hvis han imponerer på klubbens U23-mandskab, hvor han forventes at komme til at spille.

På Dortmunds andethold vil han få en dansk træner i form af Mike Tullberg, som er blevet ansat som cheftræner for den tyske klubs U23-hold.

Magnus Kaastrup har kontrakt med AGF til udgangen af 2020, og den alsidige midtbanespiller har optrådt 17 gange for den aarhusianske klub.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.