• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mads Bye Marboe

Luijckx roser SønderjyskE-matchvinder: Han har store klunker

Foto: Getty Images

Kees Luijckx roser Christian "Greko" Jakobsen for at tage ansvar, da SønderjyskE blev tildelt et straffespark i slutfasen af opgøret mod Esbjerg fB.

Af Mads Bye Marboe

SønderjyskE tog søndag eftermiddag en tiltrængt sejr, da man rejste sig efter Mohammed Daudas tidlige føringsmål og vandt 2-1 hjemme over Esbjerg.

Det var første gang siden starten af oktober, at sønderjyderne vandt en kamp i 3F Superligaen, og derfor stod Kees Luijckx naturligvis med en god følelse efter kampen.

Ifølge forsvarsspilleren var det helt fortjent, at SønderjyskE endelig fik tre point.

Læs også:Sønderjyske ender formkrise med flot comeback

- Det var lang tid siden. Ej, det var faktisk ikke så lang tid siden, fordi vi vandt i Brøndby (i Sydbank Pokalen, red.) for nogle uger tilbage, men den følelse var væk. Vi har tabt mange point, og i dag var sejrsfølelsen tilbage. Det føles rigtig godt.

- Vi har fortjent det. Vi har tabt for mange point i de sidste uger, men i dag fortjente vi det. Det var en rigtig svær første halvleg med vinden, og man kan se, at Esbjerg også har det svært med den i anden halvleg.

- Vi gav ikke så meget væk i første halvleg, og det var vigtigt. I anden halvleg pressede vi dem, og på den måde var det fortjent, forklarer han over for klubbens hjemmeside.

Læs også:Bedst og værst: Sent comeback afblæser krise i SønderjyskE

Christan "Greko" Jakobsen blev afgørende med sin straffesparksscoring i anden halvleg, og Luijckx roser holdkammeraten for at tage ansvar.

- Jeg var nervøs, men jeg stolede på "Greko." Jeg har sagt til ham, at han havde store klunker, og det var fantastisk, at han bare scorede på det straffespark. Respekt, slutter den hollandske stopper.

SønderjyskE har nu 22 point efter 19 kampe af sæsonen.

Læs også:Lettet SønderjyskE-profil om forløsende sejr: Den er meget vigtig

Læs også:Riddersholm: Kampen havde det hele - og vi vandt fortjent

Læs også:Sønderjyske-målscorer: Sejren betyder rigtig meget mentalt

Superliga

Mere Superliga

Fokus