• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Lukker ned for billetsalg: FCM nærmer sig sæsonrekord mod Brøndby

Man skal skrive sig på venteliste eller møde op foran stadion, hvis man vil gøre sig forhåbninger om billet til torsdags guldkamp i Herning. Der er gode chancer for sæsonrekord.

Af Anders Dehn

Alt tyder på, at kulissen ikke kommer til at fejle noget, når der er mesterskabsduel i Herning på torsdag. FC Midtjylland og Brøndtby IF kommer formentlig til at spille foran fulgt hus i sæsonens tredje indbyrdes kamp.

FC Midtjylland har således lukket ned for onlinesalget af billetter, så hvis man skal gøre sig forhåbninger om at få en plads til kampen, kan man skrive sig på venteliste. Bliver alle pladser på ventelisten afsat, åbner klubben for løssalg i billetkontoret på stadion fra to timer før kampstart.

Det er alt sammen efter først til mølle-princippet. Billetterne bliver sat til salg, hvis der er nogle sæsonkortholdere, der ikke bruger deres kort, eller nogle arrangementer, der har reserveret billetter, der ikke bruger dem alle.

- Vi får relativt mange telefonopkald, og min mailboks er også eksploderet hen over weekenden. Lige nu står der vel en 100 stykker på ventelisten, siger René Nørmark, der er billetansvarlig i FC Midtjylland, til tipsbladet.dk.

- Der er desværre nogle, der bliver syge på dagen, og nogle sæsonkortholdere, der ikke møder op. Fire-fem minutter efter kampstart begynder vi så at sælge dem, hvor vi kan se, at der kan være en plads ledig.

Flere gange i løbet af foråret har Brøndby-fans fået udvidet udebaneafsnittet, fordi efterspørgslen var så stor, men det bliver ikke tilfældet på torsdag. Efterspørgslen fejler ikke noget, men FC Midtjylland kan sagtens selv fylde det ud.

Spørgsmålet er så, om vi får en sæsonrekord at se. Det indtil nu højeste tilskuertal i denne sæson kom, da Brøndby senest var på besøg i begyndelsen af marts. Da var der 10.862 til fodbold i Herning.

- Det er svært at sige. Det tyder heldigvis på godt vejr, så skal vi ikke satse på, at vi kommer godt deropad. Jeg er jo jyde, så jeg skal ikke sige for meget, men det ser rimelig godt ud, hvad det angår, siger René Nørmark.

Der kan være 11.422 tilskuere på stadion på MCH Arena.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus