Superliga Christian Fomsgaard Jensen

Lumb misser resten af efteråret

Lumb misser resten af efteråret
Foto: Lars Poulsen/polfoto

Michael Lumb når ikke tilbage på grønsværen i dette kalenderår, lyder meldingen fra Lyngby BK.

Af Christian Fomsgaard Jensen

Michael Lumb måtte i søndagens kamp mod OB udgår med en skade, og den rutinerede venstreback ser nu ud til at misse resten af efteråret. 

- Lumb er blevet scannet i dag, og ud fra billederne har vi kunne bekræfte, den mistanke vi fik i Odense. Han har fået en grad 2 fibersprængning med en mindre blødning i musklen, og den umiddelbare melding er, at han formentlig ikke kommer i kamp i resten af efteråret, lyder det fra Lyngbys cheffysioterapeut Christian Flindt til klubbens hjemmeside. 

Venstrebacken har spillet 15 ud af 16 kampe i Lyngbys overraskende gode sæson, så man skulle tro, at David Nielsen har fået lidt ekstra grå hår.

- Michael har leveret et meget højt niveau i både træning og kamp, så det er selvfølgelig et slag for os. Han har spillet mange kampe og været en central skikkelse både på og uden for banen, hvor han har leveret varen og vist, hvor vigtig han med sin rutine er for vores trup. Når det så er sagt, så er vi helt rolige i forhold til afløseren og kan derfor give Lumb den tid, han skal bruge for at komme sig helt over skaden, siger cheftræner David Nielsen.