Lars Lungi Sørensen ser ikke anderledes på de kommende kampe, men han lægger vægt på, at holdet skal til at score i sine gode perioder.

Esbjerg fB har haft et rigtig svært forår, som ellers startede rigtig godt med en 3-0 sejr over SønderjyskE. Siden da er det dog ikke blevet til en eneste sejr for vestjyderne, som ligger sidst i pulje 1 med 10 point op til OB. Dermed har Lars Lungi Sørensens tropper udspillet sin rolle i puljen og kan se frem til play-off kampe. Det ændrer dog ikke synet på de kommende kampe. 

- Jeg ser ikke anderledes på disse kampe end på alle andre. De skal bruges til at genvinde håbet og troen på, at vi er på rette vej – og til at få sejre. I den seneste kamp mod AC Horsens kontrollerede og dominerede vi spillet, indtil vi nåede til feltet, hvor vi manglede de sidste, afgørende elementer i aktionerne for at komme til scoringer. Vi gjorde meget rigtigt, men manglede udbyttet, siger EfB’s cheftræner, Lars Lungi Sørensen, til Esbjergs hjemmeside. 

- Vi skal score, når vi har vores gode perioder og trykker modstanderne. Og så skal vi være de rigtige steder i feltet, og vi skal have flyttet deres forsvar, så vi skaber rum til afslutninger, siger Lars Lungi Sørensen.

Til udekampen mod AC Horsens har cheftræneren udtaget følgende trup. 

Esbjerg-truppen

16. Jeppe Højbjerg
1. Jonas Jensen
2. Otar Kakabadze
3. Konstantinos Tsimikas
4. Victor Pálsson
5. Georgios Katsikas
7. Jesper Jørgensen
8. Jeppe Andersen
9. Mads Hvilsom
11. Budu Zivzivadze
14. Jesper Lauridsen
21. Mark Brink
24. Marco Lund
25. Jeppe Brinch
27. Robin Söder
32. Nikolaj Hagelskjær
38. Jacob Lungi Sørensen
39. Anders Dreyer

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?

SUPERLIGA-VIDEO