• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Lyngby straffede Brøndby på dødbolde i lang testkamp

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Lyngby Boldklub besejrede Brøndby IF, da de to Superliga-mandskaber tørnede sammen torsdag aften.

Af Victor Risager

Superligaen er tilbage i næste uge, og Lyngby Boldklub og Brøndby IF mødtes torsdag aften i en testkamp for at teste formen og få spillerne i aktion igen. Testkampen var tre halvlege á 40 minutter, og Lyngby kunne gå sejrrigt fra opgøret.

Til opgøret var der ikke de store overraskelser i Lyngbys startopstilling, mens Brøndby havde unge Anton Skipper, Andreas Bruus og Andreas Pyndt med fra start. Opgøret var imidlertid præget af, at begge mandskaber skiftede ud mange gange. Se startopstillingerne i bunden af artiklen. 

Efter startfløjtet skulle der kun gå otte minutter, før det første mål var scoret, og det stod Lyngby for. Gustav Marcussen stod fri inde i feltet ved et hjørnespark, og den unge Lyngby-angriber kunne nemt heade bolden i mål.

Læs også:To gode Brøndby-nyheder: Ingen smittede - spiller gør comeback efter et år

Efterfølgende Brøndby IF et par chancer til at sende udligningen i mål, men hverken Samuel Mraz, Jesper Lindstrøm eller Mikael Uhre kunne udnytte deres chancer. Lyngby fik til gengæld heller ikke scoret yderligere i den første eller anden halvleg. 

Undervejs i anden halvleg var det til gengæld nævneværdigt, at Joel Kabongo blev indskiftet. Den unge Brøndby-stopper har været ude med en skade i mere end et år, men gjorde comeback og er altså aktuel igen for cheftræner Niels Frederiksen.

Comebacket endte dog med et nederlag. I tredje halvleg fordoblede Lyngby sin føring efter et nyt hjørnespark, bolden ikke blev clearet og i stedet havnede forfødderne af 17-årige Filip Panjeskovic, som sendte bolden i mål.

Læs også:Optakt: Lyngby Boldklub - FC København

Få minutter senere sendte Lyngby for tredje gang bolden i mål på hjørnespark, men denne gang blev målet annulleret.

Slutresultatet blev 2-0 til Lyngby, men Brøndby IF kan få revanche allerede på tirsdag. De to Superliga-hold tørner nemlig sammen i endnu en testkamp.

Sådan startede holdene:

Læs også:Transferkongerne: Ukendt guldfugl sikrede kæmpe gevinst

Læs også:Lyngby skriver korte forlængelser med otte spillere - inklusiv Rezan Corlu

Læs også:Teskampe i coronapausen: Sådan gør Superliga-klubberne

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus