• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mads Bye Marboe

Lyngby-chef: Blev måske lidt for naive til sidst

Foto: Getty Images

Lyngby burde måske i højere grad have stillet sig tilfreds med 1-1 mod FC København, mener cheftræner Christian Nielsen.

Af Mads Bye Marboe

FC København sad tungt på opgøret, men efter 71 minutter lykkedes det alligevel indskiftede Magnus Warming at udligne til 1-1 for Lyngby.

Få minutter senere var den dog gal igen for hjemmeholdet, for her havde Mohamed Daramy gjort det til 2-1, og da der blev fløjtet af, havde Ståle Solbakkens tropper scoret to gange yderligere.

Når Lyngby-træner Christian Nielsen kigger tilbage på opgøret, erkender han, at man måske i højere grad burde have forsvaret den hjem efter udligningen.

Læs også:Daramy assisterede med hælen: Den eneste mulighed

- Det er klart, at vi er oppe mod en rigtig god modstander, som gav os store problemer. Jeg synes, at vi får ændret nogle ting undervejs til vores fordel. Vi får ændret til 4-3-3, hvilket hjælper holdet og gør, at vi får en mere åben kamp - og den åbne kamp er klart til vores fordel, når vi er bagud, fordi så kan alt ske. Vi havde nogle gode muligheder på det tidspunkt og får også udlignet til 1-1. 

- Derfra er vi måske lidt naive i forhold til at fortsætte den åbne kamp fremfor at gøre den lidt mere lukket og lidt mere taktisk, fordi vi har et resultat. Desværre bliver det svært igen, da de scorer kort efter vores mål. Vi havde kæmpet for at få det udlignende mål, og da vi fik det, beskyttede vi det ikke godt nok - og slet ikke længe nok, siger han til klubbens hjemmeside.

På søndag skal Lyngby en tur til Hobro, og her bliver det afgjort, hvilken nedykningspulje man bliver en del af.

Læs også:Ståle trods FCM-nederlag: Mesterskabet er ikke et tema for mig

Der er fortsat mulighed for, at oprykkerne kan havne i den dårlige pulje, men Christian Nielsen er alligevel optimistisk omkring Lyngbys overlevelseschancer.

- Det bliver voldsomt spændende. Nu skal placeringerne endelig fordeles, så det bliver en fed kamp at være en del af. Langt hen ad vejen er vi herre over egen skæbne, og det er vi et stykke tid endnu - uanset hvad. Så vi er fortrøstningsfulde.

- Nu skal vi til at spille mod klubber, der er på vores niveau. Dem har vi generelt klaret det godt imod. Vi fik banket noget rust af i dag, nogle mere end andre, men vi skal nok rejse os. 

Lyngby har 31 point efter 25 spillerunder.

Læs også:FCK har lavet en plan: Vil have tilskuerne tilbage på stadion

Læs også:FCK-angriber øjner gennembrud over sommeren

Læs også:Bedst og værst: Geniale Daramy indledte FCK's mesterskabsjagt

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Hobro IK - Randers FC

Hobro IK jagter revanche for 0-4-nederlaget for et par uger siden. Randers FC skal forsøge at vaske pletten fra det seneste opgør mod AC Horsens af sig.

Optakt: AGF - FC København

Skal AGF udfordre FCK på andenpladsen? Søndag aften kan kampen om sølvmedaljer bliver åbent på vid gab eller lukket helt i.