• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Lyngby-ejer modsiger sig selv: Klubben er stadig til salg

Lyngby-ejer modsiger sig selv: Klubben er stadig til salg
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

I sommer sagde Lyngbys bestyrelsesformand i Lyngby Boldklub og hovedmand i selskabet bag klubben, at den ikke længere var til salg. Det er dog forkert, fremgår det af et referat fra Hellerup Finans Holding generalforsamling tidligere i ugen.

Af Kenneth Jensen

Torben Jensen er bestyrelsesformand i Lyngby Boldklub, og så er han hovedmand bag selskabet Hellerup Finans, som nu er under opløsning. I stedet har han oprettet en ny virksomhed med navnet ACV Nordic ApS. Det er sket i kølvandet på blodrøde regnskaber i både Hellerup Finans og Lyngby Boldklub, hvor man i regnskabet til sidstnævnte blot stiller garanti for, at der er penge nok til at drive fodboldklubben frem til sommer.

Erhvervsmanden har tidligere forsøgt at få Lyngby Boldklub solgt, men han påstod selv i sommeren 2017, at klubben var af markedet og ikke længere til salg.

- Lyngby er ikke til salg. Lyngby melder selv noget ud, når tidspunktet er passende, sagde Torben Jensen i august 2017 til Børsen.

Men det viser sig nu at være forkert - i hvert fald har Torben Jensen i den grad modsagt sig selv over for aktionærerne i forbindelse med generalforsamlingen i Hellerup Finans tidligere i ugen.

Det er Berlingske Business, der skriver, at der i et referat fra generalforsamlingen den 9. januar 2018 står, at Torben Jensen har fortalt aktionærerne, at man stadig leder efter en ny ejer.

Og ganske interessant dukker en anden oplysning også op.

- Der har været arbejdet hårdt på at få solgt klubben, og det gøres der stadig - i foråret 2017 var ledelsen meget overbeviste om, at klubben VAR solgt til en samlet pris på kr. 75.000.000, men desværre sprang køber i sidste øjeblik, da købers anden klub rykker op i Premier League og vælger at holde fokus på den opgave, står der i referatet ifølge Berlingske Business.

I august satte tipsbladet.dk fokus på, at Torben Jensen og Lyngby havde besluttet sig for ikke at sælge. Ved den lejlighed satte to eksperter spørgsmålstegn ved, at det var muligt at få en fornuftig forretning ud af klubben, men Jensen holdt fast i, at investeringen kunne "blive guld værd":

- Vi har hele tiden set et kæmpe potentiale i Lyngby, og de seneste spillerhandler (Jens Odgaard og Jesper Hansen for sammenlagt 15 millioner, red.), placering i ligaen, Europa-kvalifikation samt de forretningsmæssige tiltag, vi arbejder med, sammen med den positive tone med kommunen om stadion mm. har bestyrket os i, at vores investering kan blive guld værd, og derfor har vi valgt at ændre fokus fra ”sælg” til ”hold”, skrev formanden i en mail.

Tipsbladet.dk var forleden i kontakt med Lyngbys operationelle direktør, Kenneth Mikkelsen, der sagde, at kun Torben Jensen udtaler sig om klubbens fremtid. Dengang rettede vi også henvendelse til Jensen, der ikke er vendt tilbage på vores forespørgsel.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus