• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Lyngby lejer målmand i SønderjyskE: Nåede kun en måned i klubben

Foto: Lyngby Boldklub

Frederik Schram skiftede for en måned siden til SønderjyskE, og nu lejes han ud til Lyngby Boldklub. Her lukker han hullet efter Oskar Snorre, der tidligere blev lejet ud til Haugesund.

Af Anders Dehn

Lidt over en måned nåede Frederik Schram at være i SønderjyskE, inden han allerede nu vender tilbage til Sjælland. Han skal det næste halve år presse Thomas Mikkelsen i Lyngby-målet.

Lyngby havde et hul i målmandsteamet, efter klubben lejede Oskar Snorre ud til Haugesund, og det udfylder Schram. Han kender Mikkelsen fra deres fælles fortid i FC Vestsjælland og kender i øvrigt flere af de andre spillere.

Læs også: Lyngby-keeper forlænger og udlejes

- Jeg har hørt meget om Lyngby, og jeg kender jo klubben fra sidste sæson, da jeg spillede i Roskilde, hvor jeg havde nogle svære kampe mod jer. Det er en rigtig fed klub, og jeg kender mange, der har spillet her, og jeg kender også flere af dem, der spiller her nu. Jeg har kun hørt positive ting om træningsmentaliteten, og så har jeg jo mærket de fede fans, som der er her, hvilket jeg glæder mig til at opleve, siger Frederik Schram i en pressemeddelelse.

- Planen er, jeg kommer ind i et målmandsteam, jeg kender rigtig godt fra min tid i Vestsjælland. Derudover handler det også om, jeg skal se, hvad jeg kan bidrage med. Jeg kommer med en masse energi, og jeg er for at hjælpe til samt udvikle mig mest muligt. Men det er jeg sikker på, at jeg kan i godt team og med nogle dygtige folk omkring mig.

Schram er 24 år gammel, født i Dragør og har islandske rødder, hvorfor han med jævne mellemrum er udtaget til landets landshold. Han var blandt andet med til VM for et år siden.

Forklaringen på, at SønderjyskE allerede nu slipper ham, er, at klubben skulle bruge en erstatning, da reservemålmand Nikola Mirkovic blev skadet før sæsonen. Han er imidlertid klar igen, så SønderjyskE har vurderet, at holdet er dækket fint ind.

Schrams kontrakt med SønderjyskE udløber desuden til nytår, når lejeaftalen med Lyngby også gør. Sportschef Hans Jørgen Haysen forklarer, hvorfor klubben ikke bare afgav målmanden, således:

- Frederik har gjort et godt indtryk i den tid, han har været hos os, og han er en god fyr, der passer godt ind i vores omklædningsrum. Selv om han kun har kontrakt hos os frem til vinter, har vi valgt at udleje ham, så vi på den måde stadig har et bånd til ham, og vi vil følge ham tæt under udlejningen, siger han i en pressemeddelelse.

Superliga

Mere Superliga

Fokus