Lyngby-målscorer jubler efter sejr: Alle point betyder alt

Ifølge Nicolai Geertsen betyder alle point alt for Lyngby Boldklub, der søndag slog Randers FC med 2-0. Forsvarsspilleren kom selv på tavlen med sit første Superliga-mål i karrieren.

De kongeblå viste skarphed, da de søndag slog Randers FC hjemme på Lyngby Stadion.

Sejren betyder, at Superliga-oprykkerne nu har ni point efter syv kampe i landets bedste række. Pointene falder på et tørt sted efter to nederlag i streg i de to forrige runder, og derfor var det også en meget tilfreds Nicolai Geertsen, der talte med TV3 Sport efter kampen.

- Det betyder rigtig meget. Alle point på kontoen betyder alt, siger han.

Selvom forsvarsspilleren var meget tilfreds med sejren, så mente han også, at anden halvleg blev for nervøs fra hjemmeholdets side.

- I første halvleg holdt vi fast i kuglen, og i anden halvleg var det en helt anden kamp, fordi de skulle frem og have et mål. Vi skulle have holdt mere i kuglen efter pausen, så det var lidt ærgerligt, siger han.

Lyngby Boldklub indtager i øjeblikket syvendepladsen i 3F Superligaen.