2017-07-16 16:18

David Boysen scorede det matchvindende mål søndag mod Silkeborg, og sejren var ifølge offensivspilleren fuldt fortjent.

Lyngby og Silkeborg IF skulle søndag tage hul på en ny sæson i Alka Superligaen, da de to hold tørnede sammen i Lyngby. Her kom værterne ind til kampen i en tæt periode med mange kampe, og selvom Silkeborg var bedst efter pausen, var det Lyngby, der kort før tid sikrede sejren på en straffesparksscoring fra David Boysen. 

Selvom de to mandskaber havde en halvleg hver, var det fortjent, at det blev sidste års bronzevindere, der sejrede. Det mener matchvinder David Boysen efter opgøret: 

- Det er en fantastisk følelse. Jeg ville gerne i gang med en sejr og mål i dag, og begge dele lykkedes. Det er dejligt at vinde fra start, og jeg føler, at vi spiller en god kamp, siger David Boysen til TV3 Sport 1. 

Boysen erkender dog, at hjemmeholdet blev trætte i anden halvleg: 

- Efter pausen bliver vi måske lidt trætte. Jeg synes, at vi spiller en god første halvleg, og efter pausen kommer vi ud med et andet spændingsniveau. Vi kunne dog have scoret mere, og vi havde flere store chancer, end de havde. Det er fortjent, og jeg kan slet ikke forestille mig, at det havde været fortjent, hvis Silkeborg havde vundet, udtaler Boysen. 

Første scoring fra Lyngby blev sat ind af Kristoffer Larsen, mens Jens Martin Gammelby kom på tavlen for gæsterne.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO