• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Lyngby-spillere har ikke fået løn i dag

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Det er sidste hverdag i januar, og normalt skulle lønnen tikke ind i dag. Det er den bare ikke hos spillerne i Lyngby Boldklub, der går en uvis fremtid i møde.

Af Anders Dehn

Millioner af danskere kan her onsdag formiddag logge ind på deres netbank og konstatere, at de har fået løn, præcis som de plejer den sidste hverdag i måneden. Det kan spillerne i Lyngby Boldklub dog ikke.

De spillere, som tipsbladet.dk har været i kontakt med, har endnu ikke modtaget lønnen. Finans.dk-journalisten Magnus Barsøe skriver desuden på Twitter, at de øvrige medarbejdere i klubbens administration heller ikke har fået deres løn her til formiddag.

Læs også: Lyngby kan ikke udbetale løn for februar

Dermed tegner Lyngbys fremtid endnu usikker. Medarbejderne, inklusiv spillerne, kan nu rykke efter lønnen, og kommer den ikke, kan de begære klubben konkurs. TV2 skriver, at det vil spillernes fagforening, Spillerforeningen, gøre, hvis de stadig ikke har fået pengene i morgen.

Ifølge samme medie har Lyngby-bestyrelsen i dag indledt forhandlinger med en mulig køber, der kan redde klubben. Det skulle ifølge TV2 Sport være en belgisk klub, der har meldt sig på banen. 

Det var håbet i Lyngby, at man ville kunne finde de syv millioner kroner, der skulle bruges på løn og gæld til Skat, inden månedens udgang og dermed købe sig selv noget mere tid til at finde en permanent løsning.

Tipsbladet.dk har forsøgt at få en kommentar fra Lyngby Boldklub, men kommunikationschef Kristian Maimann er ikke vendt tilbage på vores henvendelser.

Ender Lyngby med at gå konkurs, kan det få store konsekvenser for Superligaen. Det kan du læse mere om her.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus