• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Lyngby-træner var overrasket over nominering: Stolte af vores arbejde

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Christian Nielsen var en af de nominerede til Årets Træner i Superligaen.

Af Kenneth Jensen

Da Christian Nielsen overtog trænerjobbet i Lyngby Boldklub, lå klubben tættere på nedrykning fra 1. Division end oprykning til Superligaen, men holdet spillede et glimrende forår, vandt playoff-kampe over Vendsyssel og har bare fortsat formen i efteråret, hvor klubben har spillet sig et godt stykke væk fra Superligaens nedrykningsstreg.

De gode præstationer sikrede Christian Nielsen en nominering til Årets Træner i dansk fodbold. Prisen blev vundet af Åge Hareide, men det ændrer ikke på, at Nielsen er stolt over at have været blandt de fire nominerede træner.

Læs også:Optakt: AGF - Hobro IK

- Til at starte med var jeg overrasket, og det var en flot nominering at være en del af. Det er dejligt, at kollegaer anerkender vores arbejde i Lyngby. For mig er det vigtigt at sige, at det er mig som er navnet, men det er et helt trænerteamet, der har arbejdet hårdt i meget lang tid. Tingene er gået op i højere enhed for os. Som jeg ser det, er trænerteamet, der er nomineret her, siger Christian Nielsen til tipsbladet.dk og forklarer:

Det var et hårdt selskab i form af Åge Hareide, der med det danske landshold ikke tabt i 2019 og samtidig har kvalificeret holdet til slurunden på hjemmebane. Det var en fantasisk bedrift, og Ståles bedrifter taler for sig selv - dansk mester og et nyt europæisk gruppespil. Han laver et fantastisk stykke arbejde. Og så er der David (Nielsen) med AGF, der har lavet noget, ingen har gjort i 10 år. Så det var et hårdt selskab.

Læs også:Tøver ikke med at bruge Corlu mod Brøndby: Jeg kan stole på Rezan

Selv om der er stolthed over at have været nomineret, ved Christian Nielsen godt, at det ikke betyder så meget, hvis Lyngby Boldklub ikke også får leveret et tilfredsstillende forår, hvor man nu kan øjne overlevelse i dansk fodbolds bedste række.

- Vi er glade og stolte over vores arbejde, men det er også vigtigt at gøre tingene færdigt. Vi har arbejdshandskerne på, og nu skal vi styre skibet sikkert videre, siger han.

Lyngbys næste kamp er en udekamp mod Brøndby IF. Der er kampstart søndag klokken 16.00.

Læs også:Optakt: Brøndby IF - Lyngby BK

Læs også:Åge Hareide er årets træner i Danmark

Læs også:Utilfreds Horsens-lejr kritiserer dommer: Det er under al kritik

Superliga

Mere Superliga

Fokus