• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Lyngbys forårspremiere mod Brøndby er i fare

Lyngbys forårspremiere mod Brøndby er i fare
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

På søndag skal Lyngby BK og Brøndby IF efter planen spille mod hinanden, men ifølge Ekstra Bladet bliver kampen næppe gennemført. Lyngby har simpelthen ikke penge til det.

Af Anders Dehn

Opgøret mellem Lyngby Boldklub og Brøndby IF er planlagt til søndag klokken 18, og det er dermed tv's førstevalg for den første Superliga-runde i 2018. Problemet er bare, at den kamp ikke ser ud til at blive til noget, skriver Ekstra Bladet.

Den korte forklaring er, at hjemmeholdet Lyngby ikke har penge til det. Hverken til at opvarme den frostkolde bane eller til at betale et sikkerhedsfirma for at sørge for sikkerheden, når de forventlig talrige Brøndby-fans lægger vejen forbi.

Læs også: Lyngbys krise gør ondt på Brøndbys Nørgaard

Kampens dommer er Peter Munch Larsen, og det er hans beslutning, hvorvidt banen er egnet til topfodbold. Ifølge Ekstra Bladet var den det ikke mandag.

Dertil kommer, at Lyngby-spillerne fra i morgen kan få ophævet deres kontrakter. Deres løn når ikke at komme i dag, hvilket var deadline for det påkrav, de sendte til klubledelsen i fredags, og dermed kan de altså fra onsdag rive deres kontrakter i stykker - og begære klubben konkurs, hvis de vælger det.

Læs også: Lyngby må aflyse træningskamp

Dermed kan Lyngby risikere, selv hvis kampen bliver afviklet, at stille med et decimeret hold. Spillerne kan dog også vælge at give bestyrelsen længere tid til at finde en løsning, som formand Torben Jensen har udbedt sig.

I sidste uge var der desuden problemer med, at spillerne i Lyngby ikke var forsikrede, men som Mads Øland, direktør i Spillerforeningen, fortalte til tipsbladet.dk, blev det problem løst fredag.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus