• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Lys for enden af tunnellen for SIF-back: Sætter ikke næsen op efter noget

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Silkeborgs venstre back Gustav Dahl har været meget igennem med skader i hoften, men nu begynder det at lysne. Når man er vant til nedture, er det dog svært at sætte næsen op efter meget positive nyheder.

Af Kenneth Jensen

Oprykkerklubben Silkeborg IF ligger sidst i Superligaen, og det var ikke just, fordi der var et stort brug af penge i det netop overståede transfervindue, hvor Kent Nielsen til sidst kun fik sig en ny målmand for resten af indeværende sæson samt central midtbanespiller Mathias Hebo, der er kommet til på en lejeaftale.

Så "forstærkninger" skal komme komme internt i klubben.

Og da flere dygtige spillere har siddet ude i en længere periode med skader, er det da også muligt, at Kent Nielsen får oplevelsen af forstærkninger, når de er tilbage.

Godt nyt er der i hvert fald til venstre back Gustav Dahl, der har været alvorligt skadet de sidste to år. Nu kan han se lys for enden af tunnellen, efter han er begyndt at optrappe sin træning lidt.

Men når man har været ude så længe, som Gustav Dahl har været det, er det ikke sådan, at man er jubeloptimist ved udsigten til at kunne lave mere og mere.

- Der er ingen garantier for noget som helst, og jeg har prøvet mange gange, hvor det ikke er gået godt. Derfor sætter jeg heller ikke næsen op efter noget.

- Men jeg regner bestemt med, at det bliver godt igen. Det har jeg hele tiden gjort, siger Gustav Dahl til Midjyllands Avis.

Gustav Dahl, 23 år, blev i sensommeren 2017 alvorligt skadet i ledlæben i den ene side af hoften. Den skade blev han opereret for, men blev siden ramt af en skade magen til - bare i den anden siden af hoften. Det måtte han derfor også under kniven for.

SIF-backen kom tilbage i slutningen af sæsonen 2017/2018, hvor han sammen med holdet spillede pokalfinale mod Brøndby og kampe om at undgå nedrykning, inden han igen blev skadet på ny, og dermed måtte han igen under kniven.

Silkeborg har Anders Hagelskjær og Frederik Møller, der også kan spille pladsen som venstre back.

Superliga

Mere Superliga

Fokus