Kasper Fisker har lagt op til fem scoringer i Superligaen i denne sæson, mens det ikke er blevet til nogen mål - og han er godt klar over, at det ikke ligefrem er hans styrke med scoringerne fra egen fod.

Brøndby tager imod Silkeborg på hjemmebane på søndag, og det er en kamp, som de blågules midtbanespiller Kasper Fisker ser meget frem til. Han har indtil videre bidraget med fem assister i de 11 første kampe, hvilket er flest for Brøndby - én mere end Kliment.

Men målene er ikke blevet til endnu for Fisker siden skiftet i sommer fra Randers, og han er godt opmærksom på, at de mangler. Det fortæller han i et interview på Brøndbys officielle hjemmeside.

- Jeg vil også rigtig gerne score mål. Det er jeg desværre ikke så god til, så derfor er det vigtigt, at jeg bidrager til holdet med oplæg. Det er en stor del af mit spil – ikke bare at lave den sidste aflevering, men også at være med til at åbne de andres forsvar og være en kreativ figur på holdet, lyder det fra Fisker.

Det er nu heller ikke så meget den personlige succes, som kommer i første række for Kasper Fisker. Derimod er det holdet, der er vigtigst for ham, forklarer han.

- Det er fedt at hjælpe holdet, og ligesom det er fedt at lave et mål, er det også en dejlig følelse at skabe en assist. Men for mig er det også vigtigt at have en rolle i det offensive spil, så det ikke kun gælder om at lave den enkelte assist, men også om at være med til at åbne de andres forsvar. Om det så er det anden-, tredje- eller fjerdesidste aflevering er bare et spørgsmål om, hvem der får bolden på det givne tidspunkt, og om angriberen scorer eller ej, siger Fisker.

Kampen mellem Brøndby og Silkeborg spilles på Brøndby Stadion klokken 16 søndag.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO