Målløst remis i Randers

Det endte uden mål, da Randers FC og Hobro IK tørnede sammen i et lokalopgør.

Randers formåede ikke at anskaffe sig den sejr, der kunne hjælpe dem væk fra sidstepladsen i Superliga-tabellen, i dagens kamp mod Hobro IK. Begge hold havde således glemt de offensive kvaliteter derhjemme.

Saba Lobjanidze var Randers farligste i første halvleg, og han kom frem til et par chancer, mens Martin Mikkelsen stod for Hobros største chance. For begge hold udeblev den sidste skarphed dog, og der skulle næsten et målmandsdrop til, inden der kom mål på tavlen.

Hobros Jesper Rask var således tæt på at tabe bolden i eget net i slutningen af første halvleg, men nåede at råde bod på fejlen, inden det kom så vidt, og holdene gik til pause ved stillingen 0-0.

Til anden halvleg var det Hobro, der kom klart bedst ud, men alligevel var Randers tættest på at komme foran.

Det skete efter et koks i forsvaret, hvor Mads Justesen og Rask ikke havde kommunikeret, og Justesen var tæt på at heade bolden i eget mål. Rask nåede imidlertid at få fat i bolden, inden den krydsede stregen. Også Randers' Hannes Halldorsson fejlede, men efterårets målræv, Pål Alexander Kirkevold, kunne ikke sende kuglen i nettet.

Der kom heller ingen mål i anden halvleg, og det endte, som det startede, med 0-0. Med det uafgjorte resultat er Randers stadig sidst i Superligaen, mens Hobro er på syvendepladsen, men med ligeså mange point som OB på sjettepladsen.