Målscorer Christensen: Det var virkelig fedt

Tobias Christensen både scorede og havde en assist, da Helsingør vandt 2-1 over Lyngby.

Årets sidste Superligakamp i Helsingør blev en triumf for hjemmeholdet, som vandt flot med 2-1 over Lyngby.

I sær i første halvleg sad oprykkerne på kampen, hvor Tobias Christensen første scorede og siden lagde op til Mikkel Basses scoring til 2-0.

- Det var virkelig fedt. Det har været en hård periode for os. Jeg må indrømme, at jeg blev lidt nervøs, da de fik reduceret i anden halvleg, men vi havde det meget godt under kontrol, så det var fint nok. Vi har i hvert fald bevist, at vi godt kan være med i Superligaen, sagde han efter kampen til Viasat.

Med sejren er Helsingør lige hoppet op fra sidstepladsen, som er overladt til Randers, der dog først spiller mandag.