• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kristian Porse

Målscoreren Albæk: Må nok være tilfredse med resultatet

Ifølge SønderjyskE-midten må holdet nok stille sig tilfredse med søndagens uafgjorte resultat mod AaB, eftersom kampen bød på flere udfordringer for gæsterne.

Af Kristian Porse

Mads Albæk sikrede SønderjyskE et enkelt point i søndagens kamp mod AaB, da han i det 79. minut bragede bolden i kassen og dermed udlignede til stillingen 1-1.

Og sådan forblev stillingen indtil slutfløjt, selvom AaB pressede gevaldigt på for at sikre de tre point. Ifølge Albæk var det også hjemmeholdet, der i sidste ende var tættest på at vinde kampen, og derfor var han tilfreds med at få point med hjem fra Aalborg. 

- Når vi kommer bagud 1-0, og AaB har flere store chancer, så skal vi jo være tilfredse med at få et point. Jeg synes ikke rigtigt, at vi er der i nogle faser. I første halvleg har vi muligheder på kontra, men vi får ikke nok ud af det. Vi må så også bare sige, at AaB har chancer, og derfor må vi nok være tilfredse med resultatet, siger han til Eurosport 2. 

Yderligere forklarer Mads Albæk, at holdets udfordringer i kampen kan skyldes et godt taktisk forarbejde af AaB-staben. 

SønderjyskE indtager foreløbigt tredjepladsen i 3F Superligaen med fire point. Der resterer dog stadigvæk tre kampe i anden runde. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.