• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Målscoreren Dal Hende til FCM: Sælg bare Novak

FC Midtjylland kan roligt skille sig af med Filip Novak, for Marc Dal Hende er klar til at tage over, siger sidstnævnte selvsikkert.

Af Anders Dehn

Det er ingen hemmelighed, at Filip Novak gerne vil videre i sin karriere. Den tjekkiske back har ved flere lejligheder gjort det klart, at han føler sig klar til næste skridt, senest for en uge siden.

I FC Midtjylland behøver de dog ikke frygte for tiden uden det målfarlige back. De har nemlig allerede afløseren klar, mener Marc Dal Hende. Han scorede i søndagens sejr mod Silkeborg IF, og han sætter ikke sit lys under en skæppe.

- FCM kan bare sælge Filip - jeg er klar til at tage over, siger han til Herning Folkeblad med et smil.

- Filip er en fantastisk fodboldspiller og en fantastisk person, så jeg er stolt over, at jeg kan være hans afløser, hvis han er på vej væk. Jeg tror på mig selv. Uanset om Filip ryger af sted eller ej, så tror jeg på, at det er mig, der skal spille.

Dal Hende kom til FC Midtjylland i januar måned samtidig med de to andre SønderjyskE-spillere Simon Kroon og Janus Drachmann. Siden har han mestendels spillet andenviolin efter Novak, men ligner den naturlige arvtager, hvis tjekken får held med sine transferplaner.

I kampen mod Silkeborg, som FC Midtjylland vandt 2-0, sad Novak ude med sygdom, mens Dal Hende altså kvitterede for startpladsen ved at score sit holds første mål.

Superliga

Mere Superliga

Fokus