2016-01-22 19:30

Der bliver formentlig hård kamp om Vidar Örn Kjartanssons underskrift. Nu er Malmö også kommet ind i billedet.

Tidligere fredag har Ekstra Bladet meldt, at AGF er på jagt efter den islandske angriber Vidar Örn Kjartansson, men de er tilsyneladende ikke den eneste klub, der har fået øjnene op for den islandske bomber, der i øjeblikket spiller for den kinesiske klub Jiansu Sainty.

Malmö FF med danske Allan Kuhn som cheftræner har nemlig også udset sig spilleren. Det skriver svenske Expressen fredag aften.

Det sker blandt andet efter, at Gustaf Nilsson valgte Brøndby i stedet for den skånske klub som sin næste klub. Den svenske avis kan derfor afsløre, at Malmö nu har budt på islændingen.

Spillerens agent - eller mellemmand som det hedder nu - har tidligere ikke ville bekræfte, at AGF er inde i billedet overfor Tipsbladet.dk, men i et interview med Expressen åbner han nu op for, at der både er interesserede klubber fra Sverige og andre lande. Han maner bare til ro, og at man ikke i øjeblikket kan sige, hvad der kommer til at ske med spilleren.

Kjartansson blev i 2014 topscorer i den norske liga med Vålerenga, hvorefter han blev solgt til Kina. I 2014-sæsonen blev det til 31 scoringer i 33 kampe.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO