Brøndby-flop var tæt på Malmö FF
2016-01-06 17:50
Foto: Brøndby IF/brondby.com

Markus Rosenberg har tidligere opfordret Malmö FF til at købe Magnus Eriksson i Brøndby, og nu gør Anton Tinnerholm det samme til sin arbejdsgiver.

Transfervinduet er åben, og det betyder, at der til enhver tid kan tikke et bud ind i faxmaskinerne rundt om i de danske Superliga-klubber. I Brøndby går de med stor sandsynlighed og afventer et eventuelt bud fra Malmö FF.

Den svenske storklub har været sat i forbindelse med Magnus Eriksson, der ikke har været nogen succes i Brøndby i sit første halve år, og på den anden side af Øresund vil man meget gerne have ham tilbage. Det fastslog blandt andre Markus Rosenberg for en måned siden.

- Hvis jeg kunne bestemme, havde jeg forsøgt at få både Magne (Magnus Eriksson, red.) og Isaac (Kiese Thelin, red.) hjem, og det skulle undre mig, hvis de ikke ville hjem. Magne var pointkonge for to år siden og stærkt medvirkende til, at vi kom i Champions League i fjor. Han kunne spille overalt. Angriber, højrekant, offensiv midt eller venstrekant – det spillede ingen rolle. Der var kvalitet overalt, sagde Rosenberg til Expressen.

Nu bakkes han op af holdkammeraten Anton Tinnerholm. Også han håber, at Malmö FF vil forsøge at købe Magnus Eriksson fri af Brøndby i det igangværende transfervindue.

- Drømmen er, at ”Kisen” (Isaac Kiese Thelin, red.) og Magnus Eriksson kommer tilbage. Jeg og ”Mackan” (Markus Rosenberg, red.) har snakket om det. Jeg håber på dem – det kan ikke gå galt, siger Tinnerholm til Sportbladet.

Brøndby er angiveligt åbne for at sælge Magnus Eriksson, der kun har scoret et mål indtil videre i denne sæson.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO