• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Marc Dal Hende om Hobro-møde: Vi må ikke være naive

Foto: Jan Christensen / Getty Images

Venstre back Marc Dal Hende fortæller, at de i FC Midtjylland har forberedt sig på en duelpræget fodboldkamp mod Hobro.

Af Kenneth Jensen

Der er 10 hold, der er placeret mellem de to mandskaber, der mødes fredag aften i Superligaen, men det er ikke sikkert, at det kan ses på fodboldbanen.

FC Midtjylland ligger nummer to - tre point efter topholdet FC København - mens Hobro ligger næstsidst, men banen i Hobro kan måske betyde, at det ender med at blive en kamp på dueller.

Det er i hvert fald, hvad venstre back Marc Dal Hende forbereder sig på.

Han er klar på at spille en kamp, som den de danske mestre spillede i årets første opgør i Hjørring. På en svær bane med masser af vind vandt de danske mestre med 1-0 over Vendsyssel, og han håber på samme resultat fredag aften - tre point ude mod Hobro, der kommer med fornyet gejst og en ny cheftræner.

- Det bliver nok meget med dueller og andenbolde, og det skal vi bare være klar på. Vi skal ikke være naive og tro, at vi bare kan spille på samme måde, som på vores egen gode bane på MCH Arena, siger Marc Dal Hende til Herning Folkeblad.

Dal Hende kan glæde sig over, at han er tilbage på grønsværen, efter han sad over senest med karantæne. Venstrebacken så rødt, da FC Midtjylland vandt med 2-1 i AGF. Senest endte det 3-3 hjemme mod FC Nordsjælland.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020