Marc Pedersen: Den samme gamle sang

SønderjyskE kom bagud mod FC Nordsjælland i mandagens superligaopgør. I modsætning til normalt lykkedes det dog ikke at hente hjemmeholdets føring.

SønderjyskE har masser af erfaring med at komme bagud på Right to Dream Park. Normalt kommer de tilbage i opgøret, men det skete ikke i denne omgang. Mandagens superligakamp i Farum endte nemlig med en overbevisende 4-1 sejr til hjemmeholdet.

SønderjyskE’s anfører Marc Pedersen var da også skuffet efter slutfløjtet, selvom det trods alt lykkedes at kæmpe sig tilbage i opgøret i første halvleg. Udligningen kom dog ikke.

- Det er den samme gamle sang. Vi kommer bagud og knokler os tilbage. Normalt plejer vi også at få point. Det gjorde vi dog ikke denne gang, sagde SønderjyskE-anføreren til TV3 Sport efter kampen.

SønderjyskE’s sidste besøg på Right to Dream Park endte 2-2, efter at hjemmeholdet var kommet foran med 2-0 i første halvleg.

Dagens resultat betyder dog, at SønderjyskE sidder fast på 11. pladsen i tabellen.