• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Rasmus Henriksen

Marcondes: Som ung var jeg oftest kun med som reserve

Foto: Lars Ronborg / Getty Images

FC Midtjylland hentede i sommerens transfervindue en profil hjem til Superligaen i form af Emiliano Marcondes. At han skulle udvikle sig til så stort et navn i dansk fodbold, var på ingen måde givet i ungdomsårene, indrømmer han.

Af Rasmus Henriksen

Det var en opsigtsvækkende handel, da FC Midtjylland hentede den tidligere Superliga-topscorer Emiliano Marcondes hjem fra engelske Brentford i sommerens transfervindue.

Den 24-årige dansker forventes på sigt at blive en profil for de Midtjyske mesterskabsbejlere.

At Emiliano Marcondes skulle blive et så stort navn, var ikke givet i ungdomsårene, hvor han måtte arbejde benhårdt for at komme på banen.

- Nej, på de udvalgte hold, jeg kom på dengang, var jeg ofte kun med som reserve, så jeg vidste, at jeg skulle arbejde benhårdt, hvis jeg skulle nå mine mål. Så jeg føler også, at jeg har knoklet og fået udbytte af mine mange træningstimer. Jeg husker en lærer på skolen, der sagde, at ud af de 1000 elever ville kun én blive professionel. Det gjorde indtryk, siger Emiliano Marcondes til Herning Folkeblad.

Emiliano Marcondes fik tirsdag 70 minutter i benene for FC Midtjyllands reserver, der mødte Esbjergs reserver. Her scorede han et mål samt lavede to assists.
Den hjemvendte offensivspiller kan få sin officielle debut for Midtjylland, når midtjyderne søndag skal forbi Lyngby klokken 14

Superliga

Mere Superliga

Fokus