• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Marko Mitrovic-agent: Et længe ventet klubskifte

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Marko Mitrovic blev et stort flop i SønderjyskE, men angriberen forlader Danmark med opløftet pande.

Af Ole Hoffskov

Den 8. december sidste år fik Marko Mitrovic 27 minutter på banen, da SønderjyskE tabte 1-2 i Horsens. Det blev også angriberens sidste minutter i den lyseblå trøje. I de otte måneder, der sidenhen er gået, har svenskeren slet ikke været på banen for SønderjyskE, og Haderslev-klubben har arbejdet hårdt på at få Mitrovic afskibet.

Onsdag lykkedes det endelig.

Læs også: SønderjyskE siger farvel til angriber: Tingene udviklede sig ikke som håbet

Marko Mitrovic har således skrevet en to-årig aftale med Radnicki fra Serbien. Det tidligere Chelsea-talent er skiftet kvit og frit til den serbiske klub, og han kommer næppe til at savne reservetjansen i SønderjyskE.

Spillerens agent fastslår imidlertid, at alle parter skilles som venner.

- Efter flere ture frem og tilbage har Marko endelig fået sit længe ventede klubskifte. Nu skal han til at spille fodbold igen og vise sine kvaliteter. Vi har længe arbejdet på det her bag kulisserne, og nu er vi i mål, og alle parter er tilfredse med den to-årige aftale, siger Denis Celebic, der er agent for Marko Mitrovic, til tipsbladet.dk.

Han fastslår, at flere faktorer spillede ind i forhold til angriberens manglende gennembrud i SønderjyskE.

- Han fik aldrig rigtig chancen for at vise, hvad han kan. Det var hele tiden ind og ud af holdet for Markos vedkommende, indtil han til sidst røg helt ud. Men sådan er fodboldens verden, og så må man bide i det sure æble. Der er "no hard feelings" fra Markos side over for SønderjyskE, lyder det fra agenten.

Marko Mitrovic nåede også at tørne ud for Randers FC i dansk fodbold. Han står sammenlagt noteret for 22 Superliga-kampe og et mål.

Foto: Privat

Superliga

Mere Superliga

Fokus