• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Brøndby-angriberen Martin Bernburg træner i fuldt omfang med sine holdkammerater, efter problemer med det ene knæ kostede ham dele af opstarten.

Af Simon Møbjerg Sørensen

Lige før Brøndbys træningslejr i Tyrkiet i optakten til sæsonen fik Martin Bernburg en blokade i sit ene knæ, for Bernburg havde fået problemer med overbelastning, og blokaden kostede ham et par ugers træning.

Nu træner Martin Bernburg imidlertid på fuld knald med sine holdkammerater i Brøndby.

- Han havde nogle problemer med sit knæ, og så fik han blokaden for at stoppe det, men han deltager fuldt ud i træningen nu. Vi holder selvfølgelig hele tiden øje med ham, og vi har ham også lidt på skånekost. Martin er én af de spillere, vi skal passe lidt mere på end så mange andre, for hans knæproblemer går langt tilbage, men lige nu træner han som sine holdkammerater. Jeg har talt med ham i dag, og mit indtryk er, at det går den helt rigtige vej, og nu er det bare op til træneren, hvornår han vil bruge ham, siger Brøndbys klublæge Eilif Larsen til tipsbladet.dk.

LÆS OGSÅ: Bernburg irriteret over ny knæskade

Både Mikael Nilsson og Oluwafemi Ajilore var begge, ligesom Martin Bernburg, ikke med mod SønderjyskE i søndags. Femi var på bænken, men kom ikke ind, og Nilsson var helt ude af truppen. Femi har haft problemer med læggen, og Mikael Nilsson har døjet med lyskeproblemer. Begge var dog i kampe for reserverne mandag mod AaB.

- Jeg tror, det handler om, at trænerteamet op til SønderjyskE-kampen tog nogle valg om at lade dem blive helt klar. De havde ikke skader, der tvang dem ud af den kamp. De spillede begge reserveholdskampen i Aalborg og er fit for fight, siger Eilif Larsen.

Brøndby møder AGF på Brøndby Stadion søndag kl. 18.00.

Superliga

Mere Superliga

Fokus