• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Martin Mikkelsen: Der skal udfyldes store sko i Hobro i den nye sæson

Martin Mikkelsen: Der skal udfyldes store sko i Hobro i den nye sæson
Foto: Jan Christensen/Getty Images

Den 32-årige midtbanespiller Martin Mikkelsen forudser en god sæson for sin klub Hobro, hvor der er blevet skiftet en del ud i sommeren.

Af Oliver Okstrøm

Superligasæson står lige for døren. Fredag klokken 18 bliver den nye omgang sparket i gang, når oprykkerne fra Vejle tager mod Hobro. Den nye sæson er noget, som Hobros Martin Mikkelsen ser meget frem til.

Det gør han klart i et interview på Hobros officielle hjemmeside, hvor han kan se tilbage på en opstart med lidt blandede træningskampe.

- Jeg vil sige, at de træningskampe, vi har spillet, det har ikke været alt for godt. Vi har spillet en uafgjort og tabt to, og de to kampe vi har tabt, har været til hold, vi gerne vil måle os med og måske også være bedre end. Heldigvis ved vi, hvad der har været galt, og jeg synes, vi har trænet rigtig godt på at rette det. Og når der så kommer point på spil, så kommer de sidste procenter, det er jeg sikker på, siger Martin Mikkelsen.

Der er desuden sket en masse udskiftninger på holdet, hvor der eksempelvis er kommet en ny cheftræner til i form af Allan Kuhn, og derfor kan det sagtens blive noget helt nyt for dem i denne sæson, forklarer Mikkelsen.

- I sagens natur bliver det selvfølgelig et andet hold, fordi vi har mistet nogle gode spillere og store personligheder, så der er nogle store sko at skulle udfylde. Men det er jo det fede ved, at når en tavle vaskes ren, så er der plads til at skrive noget nyt, og jeg synes, vi har et rigtig spændende hold. Jeg tror på, vi går en god sæson i møde, lyder det fra midtbanespilleren.

Kampen mellem Vejle og Hobro spilles fredag aften klokken 18, og den sendes direkte på TV3 Max.

Superliga

Optakt: AaB - SønderjyskE

To af ligaens mindst formstærke hold åbner 23. spillerunde. Men får nogen af dem overhovedet en sejr denne gang?

Mere Superliga

Fokus