Masser af gaver til Silkeborgs jubilæum

Der var gaver fra både Silkeborg og dommeren, da Viborg løb med sejren.

Kampen mellem Silkeborg IF og Viborg FF endte med en sejr på 1-2 til gæsterne, hvilket giver dem håb om at undgå nedrykningsplayoff.

Til kampen fejrede Silkeborg sit 100 års jubilæum, og der blev da også delt flere gaver ud i anledningen. Moro startede gaveregnen, da han efter fire minutter forærede bolden til Søren Frederiksen, som tog et par træk, inden han sparkede bolden i mål.

Dommeren deltog også i festen, da Silkeborg fik et lidt billigt frispark på kanten af Viborgs felt. Dette tog Robert Skov sig naturligvis af, og han kælede den indover muren med sit gode venstreben til 1-1.

I anden halvleg havde Silkeborg det svært, og det var helt fortjent, at Mikkel Vestergaard kunne gøre det til 1-2 for Viborg.

Silkeborg var tæt på at udligne til sidst, men Mikkel Vendelbo brændte på skammeligvis midt i feltet. Det endte dog med en sejr til Viborg, som nu er tre point bag Silkeborg IF.