• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mads Aagurd

Matchvinder Mortensen: Vi viser nosser

Matchvinder Mortensen: Vi viser nosser
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den målfarlige AGF-angriber er stolt af den måde, holdet har grebet nedrykningsspillet an på.

Af Mads Aagurd

Med en sejr i Haderslev mandag aften er AGF næsten sikre på at ende øverst i nedrykningsspillets gruppe 1, og det glæder matchvinder Patrick Mortensen, som mener, at holdet virkelig viser karakter efter mesterskabsspillet glippede.

- Det er klart, at vi havde håbet på top seks. Vi lægger skuffelsen hurtigt væk, og vi viser nosser, siger han til TV3 Sport efter kampen.

I store dele af kampen var de århusianske gæster presset langt tilbage på banen, og angriberen var da heller ikke helt tilfreds med præstationen, selvom sejren var det vigtigste. En sejr, som angriberen i høj grad tilskriver keeper Kamil Grabara.

- Jeg er selvfølgelig tilfreds, for det er fantastisk at vinde, men det er klart, at vi kan spille bedre. Gode hold vinder også på dårlige dage, og det gør vi også i dag. Vi har en polsk klassekeeper, som holder os inde i kampen, fortsætter han.

Med sejren har AGF med tre kampe igen hele seks point ned til AC Horsens på gruppens andenplads, mens der er ni point ned til SønderjyskE.

Superliga

Optakt: Hobro IK - OB

Hobro IK har kun tabt en gang i sæsonen, men OB kommer på trods af tre nederlag i sæsonen fortsat som favorit til sej...

Mere Superliga

Fokus