• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kristian Porse

Matchvinderen Anderson: Det føles fantastisk

Mikael Andersson kom ind og afgjorde den første kamp i den nye sæson af 3F Superligaen, og hovedpersonen selv er rigtig glad for, at han kunne sikre sejren til hjemmeholdet.

Af Kristian Porse

FC Midtjylland og Esbjerg så længe ud til at dele pointene i sæsonens første kamp af 3F Superligaen. 

Men det i det 85. minut blev Mikael Anderson skiftet ind, og han havde tænkt sig at lave om på ovenstående. Han skulle nemlig kun bruge fem minutter på banen, før han sendte bolden i kassen. Dermed sikrede han sejren og de tre point til FC Midtjylland, og det er den 21-årige midtbanespiller meget tilfreds med. 

- Det føles fantastisk. Det er noget jeg har gået og drømt om, så jeg er mega stolt og glad for, at vi får de tre point, siger han til TV3 Sport. 

Anderson var i sidste sæson udlejet til hollandske Exelsior og sæsonen før det til Vensyssel. I dag fik han så sine første fem minutter for midtjyderne i lang tid, hvor han formåede at blive matchvinder. Ifølge ham selv handler det nu om at bide sig fast i FC Midtjylland. 

- Som sagt er jeg mega glad, men som man siger, så handler det om at bygge videre. Det er tid til, at jeg bider mig fast i FC Midtjylland, siger han ifølge TV3 Sport. 

Mikael Anderson har kontrakt med FC Midtjylland til sommeren 2021. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus