• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Matchvinderen Fischer: Jeg er købt ind til at være øverst i hierarkiet

Med sit 2-1-mål afgjorde Viktor Fischer FC Københavns kamp mod AaB onsdag aften. Han fylder meget på og uden for banen, og det er helt efter hensigten.

Af Anders Dehn

Forventningerne var store til Viktor Fischer, da han i januar kom til FC København. Han var andsholdsspiller, tidligere profil i Ajax og spiller i Premier League og Bundesligaen, og han drømte om en plads i VM-truppen til sommer.

De forventninger har Fischer langt hen ad vejen indfriet. Han har spillet 11 kampe, scoret 5 mål og lagt op til 6 af medspillernes i Superligaen, og så var der lige hælscoringen mod Atlético Madrid i Europa League.

Onsdag udgjorde han igen forskellen for FCK, og det skulle han også helst. For Fischer kom til klubben for at være med til at genrejse den som magtfaktor i dansk fodbold.

- I FCK er jeg købt ind til at være øverst i hierarkiet og gøre en forskel. Det tror jeg, at mine medspillere ved, og det forsøger jeg at få til at skinne igennem. Men jeg tror ikke, at folk ville kunne tage mig seriøst, hvis jeg ikke præsterede på banen og gjorde en forskel, siger han til Ritzau.

- Jeg tror i sidste ende, at det er dét, som gør, at jeg er kommet højere i hierarkiet her til at starte med end i de andre klubber, som jeg har været i. Jeg har præsteret fra start, og det gør forskellen.

I Mainz, hvor han var senest, kom Fischer aldrig rigtig i gang. I sit halve år i Tyskland spillede han ti Bundesliga-kampe, men scorede ikke. Han nåede heller aldrig på tavlen i 16 kampe for Middlesbrough.

Til gengæld fejler målscoringe altså ikke noget i København. Du kan se det seneste af slagsen i videoen herunder.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus