• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Mathias Jensen om transferrygter: Står en masse om Ajax i øjeblikket

Midtbanespiller Mathias Jensen er ikke meget klogere end så mange andre, når det handler om, hvad der skal ske med fremtiden.

Af Kenneth Jensen

Han er en af Superligaens store profiler, og efter snart to år som fast mand i dansk fodbolds bedste række kan denne sommer være tidspunktet, hvor Mathias Jensen får ønsket om et skifte til udlandet opfyldt. Midtbanespilleren har siden han blev fast mand leveret store præstationer og på et meget højt niveau.

Og Ajax er den klub, der hele tiden bliver nævnt som en kommende arbejdsgiver. Angiveligt skulle Ajax være meget interesseret i at hente Mathias Jensen til klubben, og det ønsker hollænderne at gøre, inden en anden klub får fingrene i Mathias Jensen.

Selv peger midtbanespilleren på, at han ikke er meget klogere end så mange andre, når det kommer til den angivede interesse fra Ajax.

- Jeg kan læse, der står en masse om Ajax i øjeblikket, og jeg lyver ikke, når jeg siger, at jeg ikke ved mere, end I gør, for jeg har ikke kontakt med dem indtil videre. Jeg synes også, der er en masse andre klubber, der er lige så interessante, siger midtbanespilleren til TV3 Sport.

Mathias Jensen forklarer, at ønsker at komme til en klub, der har fulgt ham over en længere periode og dermed ved, hvad det er, den pasningsstærke FC Nordsjælland-profil står for.

Tidligere har der været skrevet om en pris omkring den 50 millioner kroner.

Farum-klubbens anfører har indtil videre spillet 58 Superliga-kampe. Han har scoret 14 gange. Han var ikke med i søndagens nederlag til Brøndby, hvor han sad over med karantæne.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus