• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Alexander Paaske

Medie: AGF-nyindkøb afviste Brøndby

Frederik Tingager valgte Brøndby fra, da han besluttede at skifte til AGF, skriver TV3 SPORT.

Af Alexander Paaske

Efter en tumultfyldt periode i 2. Bundesliga-klubben Braunschweig valgte den tidligere OB-centerstopper Frederik Tingager at skifte tilbage til Danmark og AGF, men den tårnhøje forsvarsspiller havde også muligheden for at vælge Brøndby IF.

Men Tingager takkede nej til klubben fra den københavnske vestegn og til De Hvide fra Smilets By. Det skriver TV3 SPORT.

Læs også: Tingager efter første AGF-træning: Der skal være kamp om pladserne

Hovedpersonen vil dog hverken be- eller afkræfte det i et interview med TV3 SPORT.

- Det er ingen hemmelighed, at jeg mærkede en stor interesse for min person, da jeg blev fri på markedet efter mit ophold i Tyskland, men hvem jeg forhandlede med undervejs og til det sidste, ønsker jeg ikke at kommentere, siger Frederik Tingager.

Læs også: Tingager: Er ikke blevet dårligere

Tingager afviser ikke over for TV3 SPORT, at han har mødtes med Brøndbys-sportsdirektør Ebbe Sand og cheftræner Alexander Zorniger før skiftet til AGF

- Nej, men jeg vil ikke fortælle om indholdet. Jeg kan sige, at fra første gang jeg mødte David og ’PC’, har jeg følt mig tiltrukket af det projekt, de har gang i, lyder det fra centerstopperen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AGF - Brøndby IF

Begge hold går ind til kampen med gode sejrsstimer i ryggen, men begge kan ikke fortsætte. Læs vores optakt til en af dansk fodbolds klassiske storkampe.

Optakt: AaB - AC Horsens

AC Horsens har ikke vundet i de seneste seks udekampe i Superligaen men møder et AaB-hold, der har topscoreren skadet. Hvem vinder søndag i Aalborg?