• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Medie: AGF planlægger at tilføje op mod tre mand til toppen af hierarkiet

Superliga-klubben AGF frigør til sommer lønkroner, og de skal investeres i nye spillere, mener Ekstra Bladet.

Af Kenneth Jensen

Godt nok tabte AGF med 1-2 hjemme til FC Midtjylland senest, men Superliga-klubben fra Aarhus har vist gode tegn i starten af 2019.

To sejre blev det til i de to første kampe, og David Nielsens nye spillere har vist pæne kvaliteter fra starten af sæsonen. Patrick Mortensen scorede et flot mål ude mod SønderjyskE, mens Alexander Munksgaard og Frederik Tingager i forsvaret har været meget solide, mens keeper Kamil Grabara har været en sikker sidste skanse.

Og til sommer kan der meget vel være flere spændende, nye spillere på vej ind i AGF.

Det er Ekstra Bladet, der skriver, at AGF allerede nu kigger mod sommerens transfervindue, hvor holdet frigør lønkroner fra nogle af de mest løntunge i klubben. Både Jesper Juelsgård og Martin Spelmann har kontraktudløb, og ingen af de to ventes at forlænge deres aftaler med AGF.

Begge ligger i top fem over mest løntunge spillere i AGF, ifølge Ekstra Bladet, og dermed åbner der sig altså nogle kroner, som sportschef Peter "PC" Christiansen kan bruge.

Ekstra Bladet fortæller, at David Nielsen kan se frem til at få op mod tre nye spillere til toppen af lønhierarkiet til sommer. En af dem, der meget kraftigt bliver rygtet til det aarhusianske, er Nicolai Poulsen, hvis aftale med Randers FC løber ud til sommer.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.