• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Medie: AGF-spiller på vej til Olafur Kristjanssons klub

Björn Daniel Sverrisson er angiveligt på vej hjem til islandsk fodbold.

Af Ole Hoffskov

Björn Daniel Sverrisson har kontraktudløb i AGF efter denne sæson, men meget tyder på, at den islandske midtbanespiller takker af på Fredensvang i løbet af vinterpausen. Den tidligere Vejle-lejesvend har kun været på banen i syv Superliga-kampe, og det ligger i kortene, at de to parter vil forsøge at finde en løsning, der sender Sverrisson på græs et andet sted.

Det kan meget vel være hjemme på Island.

Fotbolti.net skriver, at Björn Daniel Sverrisson med stor sandsynlighed vender hjem til vulkanøen, og FH ligner hans kommende arbejdsgiver. FH trænes af den tidligere Superliga-boss Olafur Kristjansson og sluttede på femtepladsen i den forgangne sæson. Ifølge det islandske medie er mestrene fra Valur også inde i billedet, men FH er altså i førersædet.

For knap en måned siden fastslog midtbanespilleren over for tipsbladet.dk, at pilen peger mod exit i AGF.

- Jeg tror, at alle i klubben ved, at jeg ikke kommer til at fortsætte i AGF, når min kontrakt løber ud. Men for mig handler det om at slutte godt af, og så må jeg se på mulighederne i januar med min agent. Det kan være, jeg kan finde noget andet i Skandinavien, men det kan også være, jeg skal tilbage til Island. Nu er der fire kampe igen af efterårssæsonen, så der er mit fokus lige nu. Så sætter vi også efterfølgende ned og ser på det, som man jo gør, når man har få måneder igen af aftalen. Det er vel 98 procent sikkert, at jeg forlader AGF.

- Jeg har ikke nogen idé om, hvad der skal ske (i fremtiden, red.), men hvis der kommer noget interessant i januar, og hvis det ser ud til, at jeg skal sidde på bænken i resten af sæsonen, er det noget, jeg vil se på. Jeg er ikke utilfreds i AGF - jeg elsker at være i klubben og være omkring mine holdkammerater - så hvis jeg er her i resten af min kontraktperiode, er det ikke noget problem. Men hvis det rette kommer, og jeg kan spille fast, vil jeg overveje det nøje. Jeg er en rolig person, så jeg sidder ikke hjemme og er bekymret over situationen, sagde Sverrisson til tipsbladet.dk.

Den 28-årige islænding står noteret for 39 Superliga-kampe. 

Superliga

Optakt: AGF - Randers FC

Enten AGF eller Randers FC får chancen for at møde Superligaens nummer fire i en afgørende kamp om at komme i Europa.

Mere Superliga

Fokus