• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov & Andreas Arp

Brøndby IF lurer på Dinamo Zagreb-stopper

Brøndby IF lurer på Dinamo Zagreb-stopper
Foto: Getty Images

Brøndby IF viser interesse for Dianamo Zagreb-spilleren Amir Rrahmani. Det bekræfter midtstopperens agent over for tipsbladet.dk.

Af Ole Hoffskov & Andreas Arp

Brøndby IF har mange dygtige stoppere i truppen, men det er alligevel på den position, cheftræner Alexander Zorniger er mest udfordret på nuværende tidspunkt. Benedtik Röcker har haft nogle problemer med hovedet, Paulus Arajuuri har været småskadet, og så er der Hjörtur Hermannsson og Joel Kabongo tilbage - sidstnævnte har allerede raget to røde kort til sig i denne sæson.

Derfor er det næppe utænkeligt, at en ny midtstopper kan være på blokken frem mod transferdeadline på fredag, og nu skriver det kroatiske medie Slobodna Dalmacija, som var samme medie, der kunne berette om de blå-gules flirt med Ante Erceg, at Brøndby viser interesse for midtstopperen Amir Rrahmani fra Dinamo Zagreb.

Læs også: Brøndby-ejer om transfervinduet: Jeg tror, der sker en ting eller to

24-årige Amir Rrahmani spillede fast for de kroatiske mestre i store dele af sidste sæson, mens det i indeværende blot er blevet til spilletid i en enkelt ligakamp. 

Spillerens agent, Adrian Aliaj, bekræfter, at Brøndby IF er en mulighed.

- Vi arbejder på aftalen, men lige nu er intet på plads. Vi, spilleren og jeg, er interesserede i Brøndby, men vi mangler at høre fra Brøndby, siger Adrian Aliaj til tipsbladet.dk og tilføjer:

- Jeg ved, at de er interesserde, og der er også kontakt mellem Brøndby og Dinamo, men der er intet på plads. Vi venter på, at Brøndby tager det næste træk. Brøndby er interesserede, spilleren er interesseret, og jeg er også interesseret. Det er alt, jeg kan sige.

Han fastslår, at et skifte til Brøndby IF vil være et fint skridt for Amir Rrahmani.

- Han spillede godt i sidste sæson, og vi ved, at både den danske liga og Brøndby er et godt sted at udvikle sig. De sportslige muligheder er i orden. Nu er det op til Brøndby at træffe en beslutning.

- Vi har været i kontakt med Brøndby de seneste 10 dage, og vi venter nu på deres endelige beslutning. De ved alt om spilleren og hans kvaliteter, og de taler også med Dinamo Zagreb, men der er ikke truffet en beslutning endnu.

- Vi har også interesserede klubber fra Tyrkiet, og det kan godt gå hen og blive sent, men vi er meget glade for Brøndby-muligheden, lyder det fra agenten.

Amir Rrahmani har spillet A-landskampe for både Albanien og Kosovo. Han var fast mand for sidstnævnte i VM-kvalifikationen i fjor og scorede et enkelt mål undervejs. Han kom også på tavlen, da Kosovo sikrede sig den første sejr i landets historie ved at slå Letland 4-3 i en venskabskamp. Besar Halimi blev i øvrigt matchvinder i det opgør.

Midtstopperen har kontrakt med Dinamo Zagreb frem til sommeren 2021. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus