• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Martin Davidsen

Medie: Brøndby misser tidligere FCK-spiller

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Den tidligere FCK-spiller Alexander Kacaniklic skriver sandsynligvis kontrakt med Hammarby trods interesse fra flere danske klubber, heriblandt Brøndby.

Af Martin Davidsen

Der har været interesse fra flere danske klubber, men nu ser det ud til, at den svenske offensivspiller Alexander Kacaniklic skriver kontrakt med Hammarby i hjemlandet. Det skriver det svenske medie Expressen. 

Alexander Kacaniklic har været uden klub, siden han i december blev løst fra sin kontrakt med franske Nantes, og siden har der været interesse fra flere sider. Kacaniklic har tidligere været tilknyttet FC København på en lejeaftale, og et comeback til dansk fodbold har også været på tale denne vinter, hvor Brøndby ifølge Expressen har været blandt flere danske klubber, der har vist interesse for svenskeren. 

Der har også været interesse fra klubber i både Italien og Belgien, men nu tyder det altså på, at det bliver den svenske klub Hammarby, der løber med offensivspillerens signatur. Expressen skriver således, at parterne er langt i forhandlingerne, og det forventes, at Kacaniklic er med, når Hammarby i begyndelsen af februar tager på træningslejr i Tyrkiet. 

Hverken Hammarby eller Alexander Kacaniklic har bekræftet oplysningerne om et snarligt skifte, men det ser altså ud til, at den tidligere FCK-spiller ikke vender tilbage til dansk fodbold i denne omgang.