Brøndby bliver tilbudt mange spillere: Lige et halvt niveau højere
2016-01-26 10:00
Foto: Martin Davidsen/tipsbladet.dk

Brøndby sættes i forbindelse med kantspilleren Wilde-Donald Guerrier. Sportsdirektør Troels Bech ønsker hverken at be- eller afkræfte.

Brøndby IF sagde sent mandag aften goddag til klubbens anden nye spiller i dette transfervindue, da de blå-gule hentede David Boysen i Lyngby Boldklub. Dermed støder han til polske Kamil Wilczek  som nyt ansigt i Brøndby-truppen. Men spørgsmålet er, om Brøndby nu er færdige med januarhandlen efter tilgangen af David Boysen?

Hvis man skal tro det polske medie 2x45, er det ikke nødvendigvis tilfældet.

Brøndby IF lurer angiveligt på 26-årige Wilde-Donald Guerrier, der til dagligt tørner ud for Wisla Krakow. Landsholdsspilleren fra Haiti har sine forcer på venstrekant, og Brøndby er ifølge mediet interesseret i en lejeaftale for resten af indeværende sæson. I øjeblikket er der dialog mellem Brøndby og Wisla Krakow om Wilde-Donald Guerrier.

I Brøndby vil man ikke udtale sig konkret om kantspilleren.

- Jeg tror, at du forstår polsk noget bedre, end jeg gør. Så jeg kan hverken be- eller afkræfte den information, siger sportsdirektør Troels Bech til tipsbladet.dk.

Er det en spiller, du kender?

- Jeg kender rigtig mange spillere. Det er en del af min jobbeskrivelse at kende kantspillere i Polen og omegn. Men hvis jeg skal kommentere på dem alle, så får jeg meget travlt, lyder det fra Troels Bech.

Wilde-Donald Guerrier har tørnet ud for Wisla Krakow siden 2013, og han er fast mand på Haitis landshold. I denne sæson er han den næstmest scorende spiller i Wisla Krakow med fem ligamål.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO