• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Medie: Bundesliga-nedrykker lurer på Anthony Jung

Anthony Jung tiltrækker sig interesse fra Hannover 96, melder tysk avis.

Af Ole Hoffskov

Hvis man forventede en tysk spillerflugt fra Brøndby IF i kølvandet på Alexander Zornigers fyring, har de profetier indtil videre vist sig at være helt forkerte. Marvin Schwäbe, Dominik Kaiser, Hany Mukhtar og Anthony Jung er fortsat i Brøndby IF. 

Sidstnævntes navn er dog begyndt at florere i den tyske rygtemølle, og det er helt efter bogen, at der opstår flere og flere rygter i takt med, at transferdeadline nærmer sig.

Ifølge Kicker lurer Bundesliga-nedrykkerne fra Hannover 96 på Anthony Jung, der har spillet sig op i denne sæson efter en skidt periode mod slutningen af sidste sæson. Den tyske avis melder, at Hannover 96 for nogle uger siden kastede blikket på Brøndby-backen, men det førte ikke til noget. Anthony Jung kan dog igen blive et tema inden transfervinduets lukning.

Så er spørgsmålet naturligvis, om Brøndby vil sælge, og det vil de nok helst ikke. Dels har Anthony Jung leveret godkendte præstationer i denne sæson, og dels har Brøndby ikke en oplagt afløser i truppen. Et salg af Jung vil helt sikkert sende Carsten V. Jensen i marken efter en afløser. Og transferdeadline nærmer sig. 

Anthony Jung har kontrakt med Brøndby IF frem til 2021. 

Superliga

FCK vrager Daramy mod FCN

Ståle Solbakken har udtaget truppen til søndagens opgør mod FC Nordsjælland. Her har nordmanden fravalgt Mohamed Dara...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.