2017-04-20 14:26
Foto: Getty Images

Andreas Cornelius er ifølge BT tabt for FC København.

Superliga-angriber Andreas Cornelius drømmer om et sommerskifte, og nu fortæller det danske medie BT, at angriberen har fundet sig en ny klub, og at han fra sommeren, hvis alt går vel, skifter til italienske Atalanta.

Den 24-årige angriber har kontrakt frem til 31. december 2018, men han vil gerne videre og prøve sig af i udlandet igen, og det er formentlig også derfor, at FC København er tæt på at hente cypriotriske Pieros Sotiriou fra APOEL.

Tidligere i ugen fortalte Andreas Cornelius til Ekstra Bladet, at han denne gang ville prøve noget andet end at spille for en bundklub, og hvis angriberen skifter til Atalanta, kommer han til en klub, der i denne sæson ligger nummer fem i Serie A og er på vej i Europa, hvor det ligner Europa League-deltagelse fra næste sæson.

Andreas Cornelius fløj ifølge BT til Italien onsdag, hvor spillerne havde en fridag, for at se på forholdene i klubben. Cornelius var heller ikke til træning i FC København i dag, torsdag, fortæller det danske medie videre.

I denne sæson har den store angriber genfundet noget af den form, der gjorde ham så varm, da han i sommeren 2013 skiftede til Cardiff, men han vendte tilbage et halvt år senere uden spilletid og uden den store succes.

Nu er Andreas Cornelius så tæt på at prøve sig af i udlandet igen, og det bliver interessant at se, om det denne gang bliver til succes for angriberen, der i denne sæson har været stærk for FC København i både Champions League og Superligaen. I Champions League scorede han eksempelvis på udebane mod FC Porto, mens han i Superligaen indtil videre har stået for ni scoringer.

Atalanta har et meget interessant hold med flere profiler, hvor især Franck Kessie fra Elfenbenskysten, supertalentet, har været strålende og kan bære holdet langt, hvis han ikke bliver solgt. I sommer flirtede Atalanta i øvrigt med Nicolai Jørgensen, der så i stedet gik til Feyenoord, men nu ser det så ud til, at klubben her et år senere får en dansk angriber i stalden. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?

SUPERLIGA-VIDEO